Våra kliniker

 

Orasolv driver och utvecklar patientsäker och serviceinriktad tandvård och bygger en tandvårdskedja som erbjuder patienterna trygg och professionell tandvård – hela livet!

Vi förvärvar noga utvalda kliniker och hjälper dem med affärsmässig utveckling. Orasolv består dag av nio kliniker i storstadsområdena Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

 

Aurakliniken, Stockholm

Aurakliniken erbjuder serviceeffektiv specialisttandvård. Vården utförs av erfarna specialisttandläkare med fokus på funktion, hälsa och estetik. På Aurakliniken erbjuds parodontologi (tandlossning), implantatkirurgi, endodonti (tandrotsbehandling) samt protetik (ersättning av förlorade tänder). Specialisttandvården ges både utan och med remiss från ordinarie tandläkare.  Mottagningen har sex behandlingsrum och ligger ett stenkast från Stureplan. Aurakliniken servar Orasolv Clinics patienter  med expressomhändertagande. 

 

Tandverket, Göteborg

Tandverket, som ligger i markplan i centrala Göteborg, har sedan etableringen för ca 20 år sedan blivit ett välkänt varumärke lokalt och var under några år ansvarigt för all privat akuttandvård inom Göteborg. Mottagningen bedriver huvudsakligen allmän tandvård men utför även mer avancerade behandlingar. 

 

Tandpoolen, Stockholm

Tandpoolen är en mottagning med inriktning på specialisttandvård och allmäntandvård, bra beläget på Gärdet i Stockholm. Kliniken är topputrustad med bland annat 3D-röntgen och egen maskinell produktion av porslinsinlägg och porslinskronor. Kliniken har tre tandläkare och tre tandhygienister.

 

Tyresö Tandvårdsteam

Mottagningen, som är mysig och  personlig, är inriktad på familjetandvård, protetik, implantat samt behandling av tandvårdsrädda. Mottagningen bemannas av fyra tandläkare på heltid med sina team samt två tandhygienister på halvtid. 

 

Dômentandläkarna, Uppsala

Mottagningen är inriktad på traditionell tandvård, akuttandvård, estetisk tandvård, tandimplantat och bettskenor. De erbjuder också tandhygienistbehandlingar, perimplanit behandling (behandling av inflammationer) samt amalgamsanering. Mottagningen bemannas i dag av fyra tandläkare, sex tandhygienister och två tandsköterskor. Mottagningen ägdes tidigare av tandläkare Outi Karjalainen som nu arbetar inom Orasolv.

 

M Dental, Stockholm

M Dental är inriktad på traditionell tandvård, tandimplantat, estetisk tandvård och behandling av tandläkarrädsla. Mottagningen ligger i Marieberg mellan Södermalm och Fridhemsplan. M Dental bemannas i dag av tre tandläkare, fyra tandsköterskor och en tandhygienist.

 

Engelbrekts Tandvård, Malmö

Engelbrekts Tandvård, som ligger i centrala Malmö, erbjuder traditionell tandvård, tandimplantat, estetisk tandvård och behandling av tandläkarrädsla. Kliniken bemannas av fem tandläkare och en tandhygienist på sex behandlingsrum.

 

Michelinkliniken, Huddinge

Michelinkliniken är en välskött verksamhet belägen i ett eget tandläkarhus i Huddinge. Kliniken har fem  behandlingsrum och bemannas av tre tandläkare, en tandhygienist samt tre tandsköterskor. Verksamheten har ägts av Greger och Mattias Michelin som tillsammans grundade Michelinkliniken 2003, de är nu verksamma tandläkare och klinikledare inom Orasolv. Kliniken bedriver allmäntandvård och utför implantatoperationer på såväl egna som inremitterade patienter. Kliniken har 3D-röntgen och egen maskinell tillverkning av porslinskronor.

 

Gårdatandläkarna, Göteborg

Vårt senaste tillskott i Orasolv bedriver allmäntandvård och även specialiserad tandvård i Gårda, nära Göteborgs centrum. Kliniken har sju behandlingsrum och här arbetar fem tandläkare, tre tandhygienister och fyra tandsköterskor.

 

 

clinics_4.2

Länkar för mer information:

Aurakliniken
Tandverket
Tandpoolen
Tyresö tandvårdsteam
Dômentandläkarna
M Dental
Engelbrekts tandvård
Michelinkliniken
Gårdatandläkarna

 

Vi svarar gärna på dina frågor

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Vem vill du kontakta? (obligatoriskt)

Ämne

Fråga / Ärende