Vår värdegrund

 

Affärsidé:
Vi driver och utvecklar patientsäker och serviceinriktad allmäntandvård och specialisttandvård som erbjuder patienterna trygg och professionell tandvård hela livet. Vi är i färd med att skapa ett kedjekoncept och bygga en tandvårdskedja med ambitionen att bli den bästa och en av de tre största tandvårdskedjorna i Sverige.

Vision:
Att vara en förebild inom tandvården betyder att de behandlingsmetoder och produkter som vi skapar i Sverige, exporteras och används på andra ställen i världen. Det betyder att organisationer och företag i andra länder ser upp till vårt arbete och strävar efter att uppnå samma kvalitet. Det innebär att vårt mottagande av patienter sätter en ny standard för att se till hela människan i behandlingen. Vår tandvård ska bli en förebild i världen.

Mission:
Vi har tilldelat os själva en uppgift, en mission. Den handlar om det viktigaste för oss – våra kunders munhälsa. Våra kunder ska ha Sveriges friskaste tänder.

Värderingar:
På Orasolv tar vi ansvar för dig som kund. Du ska alltid kunna lita på vår kompetens och att vi erbjuder det bästa för dina tänder. Hos Orasolv kan du känna dig trygg.

 

Hjärta